Szeged - delmagyar.hu

2015. 03. 30. hétfő - Zalán

800 m²-es telken álló, 110 m²-es, 3 szobás tápéi ház eladó

A hirdetés adatai:

Érvényesség: 2015. 03. 31.


Kategória: Családi ház


Hely: Csongrád megye, Szeged


Ár: 18,59 m Ft


A hirdető adatai:

Név: Bakos Zsolt


E-mail: bakos.zsolt@oc.hu


Telefon: +36704545220


Cím: 5000 Szolnok, Boldog Sándor István krt. 10.

A hirdetés szövege

Tégla ill. Proconcept házak kivitelezésével foglalkozó építőipari cég lehetőségeit ajánlom. Az Ön elképzelését a kivitelező csoport tervezője elkészíti, ettől számított négy hónap elteltével költözhet otthonába. Ha Ön telektulajdonos, s családi fészkét e telken el tudja képzelni vegye fel a kapcsolatot a kivitelezővel, az Otthon Centrum irodán keresztül. Amennyiben a telek még nincs birtokában, segítünk annak megtalálásában. Ezeknek a korszerű, energetikailag A kategóriába tartozó modern technológiával kivitelezett családi házaknak a bruttó kulcsrakész ára: 166.000 ill. 174 000 Ft / nm . A megadott nm ár a felépítményre vonatkozik, a telek ár plusz költség. Amennyiben az alap felszereltségtől eltérnek, a nm ár arányosan nő. A FIZETÉS ÜTEMEZÉSE A KÖVETKEZŐ: 5% előleg és minden felépített ütem után az elvégzett munka arányában, részlet fizetés. Ajánlom mindazok figyelmébe, akik a mai piaci árakhoz képest alacsonyabb költségvetésű ingatlant engedhetnek meg maguknak.Földmunka
A teherhordó főfalak alatt 80 cm mély, 40 cm széles, a kémények alatt a pillér külméretét körben 10 cm-rel meghaladóan alapárok ill. munkagödör készül.
Alapozás

C8-32/KK minőségű transzportbetonból vagy helyszíni betonból készül.
Lábazati fal
Beton pincefalazóból 30 cm szélességben, 2 sor magasságban.
Feltöltés
A lábazati falak között feltöltés készül. A feltöltés felső 10 cm vtg rétege kavics, a többi föld töltőanyagból. A feltöltést rétegesen döngölővel tömörített.
Fogadószint beton
A lábazati falakra felülően 10 cm vtg C10-16/KK transzportbetonból, Ø4,2 mm 15/15 cm osztású síkháló vasalással betonréteg készül.
Favédelem
Felhasználás előtt a méretre vágott fa szerkezeti anyagot egyenkénti áztatással vagy permetezéssel rovar és gomba mentesítjük. A vegyszer égéskésleltetőt is tartalmaz.
Talajpára elleni szigetelés
A vázszerkezet alatt a betonrétegre ragasztott 3 mm vtg bitumenes nehézlemez talajpára elleni szigetelés készül.
Külső falak
A fogadószint betonjától 10 sor Kerámia 30 N+F kézi falazóblokkból készülnek az
épület külső falai. A falak felett hőhídmentesen zsaluzott vasbeton koszorú készül.


Belső válaszfalak
A fogadószint betonjától 10 sor Porotherm 10 N+F kézi falazóblokkból készülnek az épület belső falai,mindkét oldalon vakolva,(vagy gipszkartonozva) meszelve.
Fa Födém vagy Vasbeton Födém
•50 cm tengelytávval beépített 5/15 cm méretű fa födémgerendázattal, A födémgerendák a koszorúhoz Ø12 átmenő csavarral rögzítve.
•„E” gerendák közti EB 60/19 beton béléstestek 4.2 mm vtg síkhálóval vasalt fel betonnal. A födém alsó síkja vakolt, meszelt.
Fedélszék
Hagyományos fa fedélszék (nyeregtető) készül 7,5/15 cm fenyő pallóból.
Gépészeti alapvezetékek
Elhelyezésre kerülnek a szennyvíz elvezető alagcsövei ill. a használati víz vezetéke.
Bádogos munkák
Az épületen horganyzott lemezből félkör keresztmetszetű ereszcsatorna készül. A vápák ill. a kéményszegély horganyzott fémlemezből készül.
Héjalás
Ellenléccel rögzített Tetőfóliával, 30/50 mm Bramac tetőléccel lécezett felületre Bramac tetőcseréppel fedve.
Villanyszerelés
•A villanyszerelés vésett horonyban ill. válaszfalak estén vázban vezetett védőcsövek beépítése. Az alapár helyiségenként 1 db villanykapcsolót, 2 db konnektort, 1db lámpakiállást, és 50 m2-ként 1 TV csatlakozási hely kiépítését (bekötés nélkül) tartalmazza típus: Legrand Cariva
Talajpára elleni szigetelés
A teljes felületen a betonrétegre kellősítés majd ragasztott 3,5 mm vtg bitumenes nehézlemez szigetelés készül.
Fűtés alapszerelés
Az aljzatban műanyag védőcsőben vezetett többrétegű fűtéscsővel szerelve. A vezetékek radiátor helyénél ill. a hő elosztónál az aljzat fölé vezetve.
Használati víz
Felhasználási helyekhez az aljzatban ill. a vázban többrétegű vízcsővel, műanyag védőcsőben vezetve.
Aljzatbeton
Az épületben 5 cm vastag lépésálló expandált polisztirolhab 6 cm vastag C12-16/KK minőségű aljzatbeton készül, léccel lehúzva.
Külső nyílászárók
Hőszigetelt üvegezésű (4Float/16/4Float, k=1.0 W/m2K) műanyag 50db hangszigetelésű nyílászárók, ötpontos zárral szerelt műanyag szerkezetű bejárati ajtóval, fém rögzítőkkel szerelve, hézagok PUR habban tömítve. A külső könyöklők Lindab alulemezzel kialakítva.
Ereszdeszkázás
Fenyő lambériából rejtett szegezéssel készül.
Hőszigetelés


födémben 15 cm üveggyapottal, PE fóliával.
Gipszkartonozás
A mennyezeten 1 réteg 12,5 mm vastag gipszkarton lemez burkolat készül,A külső falak vakoltak, kétszeri gletteléssel és csiszolással. A fürdőszobában impregnált gipszkartont, a lakáson belüli kéményrész vakolt.
Külső felületképzések
Az oldalfalakon vakolt felület készül,A külső falak vakoltak, kétszeri gletteléssel és csiszolással. A fürdőszobában impregnált gipszkartont, a lakáson belüli kéményrész vakolt.

Burkolás
A szobákban és a nappaliban laminált parketta, a többi helyiségben mázas kerámia padlólappal, a fürdőszobában 2,10 m magasságig csempézve. Valamennyi burkolóanyag -2 500.- Ft/m2 bruttó egységárral, hálós rakással számolva. Lábazat hidegburkolatú helyiségekben a burkolólapból vágott 8 cm magas lappal, a melegpadlós helyiségekben szegőléccel. A burkolás mintázatos kialakítást nem tartalmaz.
Belsőnyílászárók
A belső nyílászárók utólag beépíthető tele ajtók.
Festés
A látszó fa szerkezetek selyemfényű vastaglazúrral festettek. A gipszkarton felületre fehér színű beltéri diszperziós festés készül (színes festés esetén színfelár kerül felszámolásra).Bori vizeslazúr
Szerelvényezés
Villanyszerelési szerelvények, csaptelepek, szaniter árúk, radiátorok, gázkazán elhelyezése. Az árban szereplő fürdőszobai felszereltség: 170/70 cm fehér lemezkád (35 000,- Ft), Alföldi 63 cm-s fehér mosdókagyló (11 000,- Ft), Alföldi fehér hátsó kiömlésű WC fehér felső tartállyal (15 000,- Ft), króm színű kádtöltő Mofém junior eco(11 000,- Ft) és mosdó csaptelep (11 000,-). A kazán Bxi,Ferolli típusú kombi gázkazán (130 000,- Ft), a radiátorok fehér színű Dunaferr gyártmányok. Az elektromos szerelvények Legrand Cariva típusúak. A közművek a mérő órákig vezetve.

A hirdetés képei

Küldd tovább